Він зовсім не дивиться на мене! Я як би випадково стосуються його ліктя, і коли він звертає на мене увагу, скидаю на підлогу ручку. Вона падає і дуже вдало закочується під парту на його половині. Я посміхаюся йому і нахиляюся, притискаючись грудьми до його коліна. Він здригається, нарешті-то! Я, звичайно, не відразу знайшла втрату. Довелося притиснутися щокою до його ширінки і затриматися на секунду. Ого! Я відчула його! У хлопця все на місці. Сідаючи, я не звернула увагу на те, що спідничка зовсім задрала, і між розведеними стегнами визирають трусики. Чудово, тепер він не зводить з нього очей. Спідниця лише на якихось десять сантиметрів вище, але який ефект голи дивчата по 18 рокив. Невже мої коліна його не залучали? Я боюся поглянути на нього, щоб не злякати. Відчуваю, як намокають трусики, дуже хочеться стиснути міцніше стегна і потерти один про одного, але я стримуюся. Дивись, милий. Не витримавши, я кидаю швидкий погляд на його брюки. Хороший хлопчик, ерекція помітна неозброєним оком. Що ж далі? Пауза затягується.
Голи дивчата по 18 рокив
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1