Я перехоплюю його погляд і посміхаюся. - Антошка! - У голосі не вистачає ноток обурення. - Ти куди витріщився? Я з'єдную коліна й на кілька міліметрів обсмикувати спідницю. - Ніг моїх раніше не бачив? - Шепочу я. Він почервонів і посміхнувся, але погляду не відвів. Молодець. - Пробач, не можу намилуватися. - Шепоче він. - Ти - супер! - Я знаю, але не на уроці ж. - Чому? На нас ніхто не звертає уваги. - На нас? Це ти вирячився, як перший раз побачив. - Та просто подивився ... - Це помітно. Подивися на себе. - Я пирснула сміхом і показала пальчиком, майже торкнувшись, на неабиякий бугор під його брюками. - Що трусів ніколи не бачив!? - Не бачив. - Він ніяковіє ще більше. Не перегнути палицю б. - Правда, сексуальние училки pihva? - Знущаюся я. - Що, до цих пір ніхто не показав, і ти вирішив на мені просвітитися? Мені не шкода, - пом'якшилася я, - але я не наочний посібник. - Що і дівчат ніколи не чіпав? - Він негативно махає головою. - А хочеться? - Ствердна кивок. - Сама бачу, що хочеш. - Я киваю в бік стирчать штанів. - Бідненький. Гаразд, не буду звертати на тебе увагу, тільки дивись не помітно. Я знову розвела коліна.
Сексуальние училки pihva
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1