Тут нікого немає,-відвідувач ухмільнулся, - згодні? Продавщиця пом'яти і погодилася. Вона закрила вхідні двері, взяла стрінги і пройшла в примірочні. Користувач пройшов за нею, продавщиця зникли в примірювальній. Відвідувача і продавщицю відділяла лише непрозора фіранка. Відвідувач трохи почекав і, не питаючи дозволу, увійшов до примірочні до продавщиці. Вона спочатку трохи скрикнула, відвідувач міцно схопивши її за лікті притиснув до себе. Продавщиця намагалася чинити опір, але марно, тут нікого не було, а відвідувач був дуже сильним і трохи накоченим .. Чоловік нахилився до продавщиці і шепнув їй на вухо: - Ти тут одна, дитинко. Виконаєш моє прохання, я щедро-щедро сплачені, а якщо ні, то добра не чекай ... Ну як? - Продавщиця покірно закивала головою, відвідувач продовжив, - мене звуть Ніком, а тебе? - ... Еммі ...- прошепотіла продавщиця. - От і добре, ти не тікай. - Нік розстебнув ширінку, спустив штани, але не став знімати, - нахилися, дитинко. Еммі покірно нахилилася голі дівчата на пляжі, спершись руками до стінки примірювальній. Нік розстебнув гудзики її блузки, зняв її, потім за блузкою вниз полетів і ліфчик. Нік розглядав сиськи Еммі і м'яв їх.